Actyon Sports Tuning

SsTeam

Yönetici
140 hp motor 170 hp oluyor barız bır güç ve tork artısı ortada ve benım aracımda 265 /65 / 16 arazı lastıgı takılı olduğu halde arac net 180 görüyordu ...
Sımdı korando Sports kullanıyorum 155 hp 360 tork makıne var uzerınde bıldıgız gıbı ,
hıc tunıng yaptıran varmı aramızda varsa olumlu olumsuz fıkırlerını paylaşırsa cok sevınırım ...

SsTeam

Yönetici
Cevap: Actyon Sports tunıng

Merhaba Araziadami,

Chip tuning işlemi gerçekten araç zarar veriyormu emin değilim. ama genelde piyasada yapılıyor ama bilgisi olan yaptıran arkadaşlar bizleri aydınlatır umarım.

korandosports

Moderator

Merhaba Araziadami,

Chip tuning işlemi gerçekten araç zarar veriyormu emin değilim. ama genelde piyasada yapılıyor ama bilgisi olan yaptıran arkadaşlar bizleri aydınlatır umarım.

sormuştum satış görevlisine şanzumanı 155 hp ye göre üretiliyor siz bunu 193 hp yaparsanız 55.000 binde biten şansuzan 35.000 de biter dedi boşverdim ama hala aracın dışıyla ilgili projelerim var :cool:

SsTeam

Yönetici

Ben actyonuma yaptırmıştım ecu dan motorun iç basıncını arttırıp daha fazla güç elde edılıyor ben bir zararını görmedim arac cok daha serı oluyor ..

korandosports

Moderator

her araçta sıkıştırma maksiumu olmaz yabancı madde gelirse zarar görmemesi için o yüzden ben sıcak bakmıyorum

SsTeam

Yönetici

Orjinalini degistirdiginiz herşey ilerde sorun çıkartmaya mahkumdur bence.

SsTeam

Yönetici

Bence Korando Sports için gereği pek yok tunning uygulamasının canavar gibi gidiyor ve ilerde büyük sorunlar çıkartabilir diye düşünüyorum.