Actyon Sports Titreme

merhaba arkadaşlar,

benim 2009 model kapalı kasa, otomatik vites beyaz bir canavarım var.
Araçtan çok memnunum.
Fakat yaklaşık 15 gündür 1500 - 2000 devir arasında titreme yapıyor.Direksiyon ve gaz pedalı titriyor. gaza az bastığımı bu yüzden oldugunu söylüyor arkadaşlarım fakat az bir titreme olduğunuda bir arkadaşım söyledi.

ben canakkaledeyim.burada servis yok.

bu olay daha önce yoktu.

bunun sebebleri nelerdir ? Nerede bir hastalık var ? sizin başınıza geldi mi ? Cevap verirmisiniz ?

Servisi aradım fakat usta ile görüştüremediler.
sizin bildiğiniz tanıdığız bir ssangyong servisinde bir usta var mı ?
Telefon numarası verirmisiniz ?

gerçekten moralim bozuldu arkadaşlar.Lütfen yardım edin?

SsTeam

Yönetici
Cevap: actyon sports titreme

Arkadasim gesmıs olsun her sorunun bir çözümü vardır sıkma canını .

1 arac d pozisyonunda viteste yururkenmı titriyor 1500 /. 2000 devir arası her viteste ve her ara hızlanmalardamı titriyor aynı zamanda farklı bir mekanık sürtünme seside varmı ?
Kişisel tecrübelerimle olası sebebler
1 otamatik sanzımanın tork konvektorunden olabılır
2 Aracın lastiklerınde baalans olabilir
3 Enjektorler biri veya bir kaçinin acıları bozulmuş olabılır

aracı kullanma şansım olsa teşhıs şansım cok daha yüksek , umarım sorununa az da olsa yardımcı olabiliririm ..

evet d pozisyonunda viteste yürürken 1500 - 2000 devir arasında titreme var. mekanikj bir ses hiç duymadım.

perşembe veya cuma günü istanbulda servise götüreceğim orada çözerler inşallah.:confused:

arabam 2009 model actyon sport ve 47000 km de.çok km yapan biri değilim.

mesajınız için teşekkür ederim.

SsTeam

Yönetici

buyuk ihtimal tork konvektorunden kaynaklanan bir sorun .. gecmiş olsun kolay gelsin selamlar ...

bu tork konventörü şanzımandan ayrı bir parça mı ?

eger sorun bu parça ise yaklaşım maliyeti ne kadardır ? :(

istanbul tuzla yolu göründü bize demekki. :(

SsTeam

Yönetici

Çanakkaleli toprağım hemen arabayı getirmeye uğraşma buralara ilk önce servisi bir ara derdini bir anlat belki hizmet kalitesi adı altında işini halletmek isteyebilirler:confused: Hani benimki sadece bir düşünce ama denemekte fayda var bence çünkü servisler olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar.

SsTeam

Yönetici

bu tork konventörü şanzımandan ayrı bir parça mı ?

eger sorun bu parça ise yaklaşım maliyeti ne kadardır ? :(

istanbul tuzla yolu göründü bize demekki. :(
aracın garantisi devam ediyorsa buyuk ihtimal ucretsiz yapılır genelde iyi niyetliler ve yardımcı oluoyorlar , istanbul merkez servisde servis muduru Turgay bey var arayıp bilgi alabılirsin ,

şanzımanın çıkarılması gerektiğini ve bazı parçaların değişmesini tavsiye ettiler.

açıkcası çok yüksek rakam çıkardılar ve vazgeçtim. :(

ama en azından sorunun ne olduğunu bana ücretsiz söylediler.;)

kendi çok güvendiğim ustam yapacak.

SsTeam

Yönetici

Aynı sorun bendede var servisin söylediği, önce bilgisayar yazılımını yenilemek bu durumu düzeltmez ise tork konvektöründe olabileceği söylendi tabi bunların her aşaması bir maliyet ben sanayideki tamircime gösterdim 007 (Şanzıman arıza kodu) verdi ancak kendisinde yeni yazılım yok bunu temin ettiği zaman yükleyip deniyecez...

F

f-a-t-i-h

Hocam şanzıman yazılımınızı güncelletin,

Daha önce bende yokuşlarda 1800 devir civarı gaza dokunduğumda araçta müthiş bir kasılma oluyordu,yeni şanzıman yazılımı ile çözmüştüm 1.5-2 sene önce kadar,O dertten kurtulmuştum,

1-2 hafta sonra tekrar şanzıman yazılımı için servise yolum düşecek,yeni yazılım çıkabilir takip etmeli,

Ayrıca şanzıman yazılımını güncelletmek ücrete tabi değil bu biline,

Ha Tork konvertörü ise bir şey diyemem...

SsTeam

Yönetici

Benim araçta da vites titremesi vardı, yazılım atıldıktan sonra geçti. Fakat şehir içi ort. yükseldi gibi geldi, uzun yol henüz denemedim. Bu yazılımlar yakıt harcamasına etki edermi ki acaba? Bilgisi olan varmı?

SsTeam

Yönetici

Şanzıman yazılımını güncelletmek ssangyong un bütün servislerinde standart olarakmı ücretsiz....? Titreme şikayetim için servise danıştığımda yazılım yüklemek ile ilgili rakam söylendi bana....?