O
orçun81
Actyon ve Actyon Sports' a Türkiye'de şnorkel takan oldu mu?
Abi naptın sen yaaagecenlerde shenzene gittigimde bakmıstim , honk kong da 100 dolar gidip alamadim vakit vs diger islerden ,pro comp un sitesınde var ama kac dolar bilmiyorum .
Abi naptın sen yaaa(((( 1 tane alsaydın burda aynısını yaptırırdık. Hangi firma yapıyor Türkiye'ye getirtebilir miyiz?
Ben prokomp ve ebay'da ki satıcılar ile iletişime geçtim. Türkiye'ye gönderileri yokmuş.
kafam kızacak paslanmaz çelikten kendim yapıcam şnorkeli
![]()
İmkansızlıklar insanı farklı yöntemlere ya da seçeneklere, değişik fikirlere sevkediyor.
Toyota Hi-lux ve Mitsubishi L200'ün hava alma boruları salyangoz şeklinde ve çamurlukların içinde. Yani aracın önünden havayı direkt almıyorlar.
Bende diyorum ki; benim önden hava girişini iptal edeyim. artık birşekilde de bu salyangozlardan birini benim artık neresi müsaitse adapte edeyim.
Kafamda böyle birşey var en son çare bunu uygulamayı planlıyorum.
Evet arkadaşlar kardeşler abiler havayı önden direkt değilde dolaylı yoldan bu gibi aparatla farklı biryerden çektirmenin bir sakıncası olur mu? En azından abidik kubidik yerler önden sdu almamış olur
Tabii önce snorkel bulman lazımeğer oturtturabiliyorsan süper olur...bende ilerleyen zamandalrda snorkel uygulaması yapıcam..bende bulamazsam hava girişinin hortumunu kesip çamurluktan snorkel borusuna vermeyi düşünüyorum..
Şu an için türkiyede orjinal snorkel takılı hiçbir araç yok bu gidislede olmayacak gibi.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hava filtresi çıkışıyla şnorkel bağlantısı uyumsuzsa, Cevizlibağda kauçuk hortum yaptırabilirsiniz. Esnek ve sağlam