Actyon Sports Navigasyon

cavdare

Moderator
arkadaşlar aracıma navitech teyp taktırdım geri görüş ve ön seyir kayıt kamerası dahil 1300 TL. iki özelliği çok hoşuma gitti
açma kapama dahil dreksyondaki tüm tuşlar programlanabiliyor, artı teyp kapalı bile olsa geri vitese taktığınızda hemen kamera görüntüsünü açıyor..orjinal teyp yeriyle uyumlu..navigasyon olarak igo yüklü..pek işe yaramasada tv özelliği var..
özellikle park ederken baya rahatlatıyor...tavsiye ederim...

F

falken34

Cevap: actyon sport navigasyon-teyp

benimde ne zamnadır aklımda ama arabya tablet bağlamakla multimedya arasında gidip geliyorum.

cavdare

Moderator

daha önce kablosuz kamera ve harici navigasyon cihazı kullanıyordum...ancak navigasyon cihazının açılması biraz zaman aldığından geri görüş kamerası nı hiç etkin olarak kullanamadım, her severinde navigasyon cihazını açıp kapatmak , açılmasını beklemek pek hoş değil..kamerayı tampona gömmüştüm ve oda iyi bir görüş açısı vermiyordu.. navigasyonun transmitter özelliği ile müzik dinliyordum ordada ses açısından yeterli performans yoktu..şimdi her ikisinide aktif olarak faydalanıyorum..kamera plaka aydınlatmaya takıldığı için yukarıdan daha iyi bir park görüntüsü veriyor.tabletin size sağlayacağı tek artı obd bağlantısı..onuda denemedim ama sd karta yükleyeceğiniz programla teyp te kullanabilme ihtimaliniz var...gerekirse telefonlada yapabilirsiz..ayrıca harici ekranların konumlandırmasındada sıkıntı oluyor...cama taksanız hem kalabalığı hem kabloları görüntü yü bozuyor...gerçi henüz iki hafta oldu ama şimdilik memnunum ..eğer erken bozulmazsa bir sıkıntı yok..karadeniz gezintisi öncesi taktırmış olsaydım gezdiğim yerlerin- dağ yollarının videolarıda olcaktı...telefonum tamirden gelince fotoğrafınıda çeker koyarım ..gerçi iyi kötü herkez görmüştür bizim araçlara uygun teyplerin nasıl durduğunu...benim tavsiyem multimedya teyp olur...

cavdare

Moderator

bendekiyle tipi aynı...ancak fiyat baya cazip..montajını iyi bir ustaya yaptırmak gerekiyor...benimkini takan arkadaş modeller arasında farklılıklar olabildiğini söylemişti..mesela direksyondaki radyo açma kapama tuşu hepsinde ayarlanmıyormuş..sanırım sonradan eklenen özellik...şu ana kadar gördüğüm tek sıkıntı, cihaz kapalı bile olsa geri vitese takınca görüntü ekrana geliyor, bunun sonrasında bazen cihazı açıyor...(normalde açmıyor)

F

falken34

ismail abi bana sağlam bi tablet bağlama cihazı baksana yaw..bende tablete sardım şimdi...piyasadaki tablet aparatları çok sallanıyor..
googe earth görüntülerini kaydedip tabletin gps özelliğiyle çevrimdışı kullanacağım..:D

SsTeam

Yönetici

Aparatlar sallanıyor abi ben orjinal tabletin sarz dock nu koydum on numara oldu araba ile spin atan bile kimildamiyor

Bi ara hoparlörlerin kaç inc veya cm olduğuna da bakarsanız haber vermeyi unutmayın abilerim kaç aydır bi cevap alamadım. :D

Bi ara hoparlörlerin kaç inc veya cm olduğuna da bakarsanız haber vermeyi unutmayın abilerim kaç aydır bi cevap alamadım. :D

Hoparlörler 4 kapıda da 16 cm. Ancak piayasadan aldığın her 16 cm hoparlör olmuyor.Ben orjinal hoparlör kutusunun üstüne dışarıdan aldığım hoparlörleri vidayla bağlayarak monte ettim gayet başarılı oldu.

Sonuç olarak çerçevesi geniş olan 16 cm hoparlörlerde montaj aşamasında sorun yaşarsınız.