Actyon Sports Motor Yıkama Hakkında

Arkadaşlar aracı alallı çok olmadı motor çok kirliydi çamur falan yıkarken motoruda yıkadık bir sıkıntı olur mu acaba.

V

vedaterdönmez

Cevap: Motor yıkama hakkında

Beyine su gitmezse bişey olmaz dediler

Nerden anlayabilirim peki :) aracı iki gündür kullaniyorum bi sıkıntı yok

SsTeam

Yönetici

Motoru hava emiş borusuna kadar suya soktum çalışır vazıyet yeterkı su emmesın hic bırsey olmaz , beyın denılen ECU actyon sportslarda ve koronda sportslarda sag yolcu ayak dayama yerının altında onunda gırıslerı suya karşi izoleli rahat olun . Istedıgınız gıbı motoru yıkayın hıc bırsey olmaz .

V

vedaterdönmez

Motoru hava emiş borusuna kadar suya soktum çalışır vazıyet yeterkı su emmesın hic bırsey olmaz , beyın denılen ECU actyon sportslarda ve koronda sportslarda sag yolcu ayak dayama yerının altında onunda gırıslerı suya karşi izoleli rahat olun . Istedıgınız gıbı motoru yıkayın hıc bırsey olmaz .
Sağolun bilgi için

F

falken34

sabri abi ssangyon servisten daha iyisin bu araçlar konusunda :D

SsTeam

Yönetici

Sureklı derın sularsa giriyorsanız kı ben actyonun içinı defalarca suya batırmıstim derin dere geciclerınde

1 arac otamatık sanzimansa mutlaka sanzıman beynı denılen ecu şoför koltuğunun altında mutlaka sıvı sılokonla ızole edılmelı aksı takdirde su gırerse elektronık devre anında bozulur sanzıman çalışmaz ,, tecrübeyle sabıttır

2 yakıt deposunun üstünde hava alması ıcın püruşor var onu mutlaka korleyın kucuk bir delik acın yakıt doldurma kapağının altından 3 mm olsa yeter , hava prusorunu korlemessenız arac derın suyun ıcınde batarsa benım gıbı bır anda deponuza su dolar tüm Enjektorler bozulur basınıza gelmeyen kalmaz

- - - Updated - - -

Ekli dosyayı görüntüle 916Ekli dosyayı görüntüle 917 Ayrıca difransıyellerınEkli dosyayı görüntüle 918 hava prusorlerı mutlaka uzun hortumla yukarı bır Sevıyeye taşınmalı

SsTeam

Yönetici

Vallahi itiraf etmekte fayda görüyorum, Ssangyong actyon sports almayı tam manasıyla aklıma koymam sizin bu fotoğrafları başka bir sitede görmemle başladı.

O

orçun81

Miles ben sana bide offroad yapayim onu gör ondan sonra daha da aşık olursun...

SsTeam

Yönetici

bugun umraniye atakentde korondo sport gordum beyaz , aracı yukseltmiş 265 veya 285 lastik takmıstı yanına gittim konusmak icin aile vardi kullanan arkadasin yanında konusamadım , arac muazzam gozukuyordu ...

O

orgasmatron

Ssangyonlarla suya girmeyin benim korando kj de suda aynen böyle oldu yapıncaya kadar anam ağladı , tüm beyinler koltuğun altında , kapıdan su girdi araba suyu yedi!!