demekki sorun yokNerden anlayabilirim pekiaracı iki gündür kullaniyorum bi sıkıntı yok
demekki sorun yok![]()
aynen öyle
Sağolun bilgi içinMotoru hava emiş borusuna kadar suya soktum çalışır vazıyet yeterkı su emmesın hic bırsey olmaz , beyın denılen ECU actyon sportslarda ve koronda sportslarda sag yolcu ayak dayama yerının altında onunda gırıslerı suya karşi izoleli rahat olun . Istedıgınız gıbı motoru yıkayın hıc bırsey olmaz .
sabri abi ssangyon servisten daha iyisin bu araçlar konusundaMotoru hava emiş borusuna kadar suya soktum çalışır vazıyet yeterkı su emmesın hic bırsey olmaz , beyın denılen ECU actyon sportslarda ve koronda sportslarda sag yolcu ayak dayama yerının altında onunda gırıslerı suya karşi izoleli rahat olun . Istedıgınız gıbı motoru yıkayın hıc bırsey olmaz .
cok özlüyorum keratayı resmen benım arkadasimdi aramızda duygusal bir bağı vardı
Sevgili kardeşim seninde aracınla alakalı yaptığın işlemlerin ve offroadlarla alakalı ulaşabildiğim fotoğraf video ne varsa baktım ve çok fikir verdi bana ne diyeyim kıskandımda yalan yok.Miles ben sana bide offroad yapayim onu gör ondan sonra daha da aşık olursun...