Actyon Sports' Motor Su Aldı

SsTeam

Yönetici
Merhaba Sevgili Üyelerimiz.

02.11.2014 pazar günü şahsuvaroğlunun düzenlediği organizasyan'da talihsiz bir kaza yaşandı ve murat molla isimli üyemizin aracı suya gömüldü ve motor su aldı aracı sudan çıkardık ve tuzla servisine götürdük 4 gündür bakımları yapılıyor 3000 bin tl civarında bir masraf çıktı murat kardeşimiz askerden yeni geldi ve şu an işsiz arkadaşımızın bu zor durumunda ssangyongclubtr ailesi olarak elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz tüm üyelerimizden az çok demeden yardımlarını bekliyoruz.

destek olmak isteyen üyelerimiz foruma DESTEK yazmaları yeterlidir.

Araç Tuzla Servisinde Bilgi almak isteyen üyelerimiz 0-216-392 00 25 bu numaradan muhsin bey ile görüşebilir.

SsTeam

Yönetici
Cevap: 02.11.2014 pazar günü talihsiz bir kaza hakkında

SsTeam

Yönetici

geçmiş olsun murat biz büyük bir aileyiz allahın izniyle aramızda toplar senin bu dar zamanında hızır gibi yetişiriz.

DESTEK

SsTeam

Yönetici

Abim cok ama cok tesekkur ederim inan bana bu sitede sizin gbi degerli insanlarla tanistigim icin kendimi cok sansli biri olarak goruyorum herkeze cok tesekkur ederim [emoji26][emoji27]

V

vedaterdönmez

Her zaman her yerde ssangyongclubtr tam DESTEK

F

falken34

Benide yazın:)

Destek.

SsTeam

Yönetici

sevgili arkadaşlar , güzel bir organizasyon yapmışssınız , murat içinde üzüldüm hakikatten. ben şunu anlamak istiyorum şahsuvaroğlu reklamını yaptı , tamam murat kardeşimiz kendi isteiği ile bu sorunu yaşamış oldu ama , reklam , tanıtım amacı güden ve milyarlık aracı ile bu reklama malzeme olan arkadaşımızın masrafını şahsuvaroğlunun karşılaması gerekmezmi? yoksa benim bilmediğim başka bir detay varmı bilemiyorum. lütfen bu konu hassasiyetle üzerinde durulması gereken bir detay. oraya giden tüm araçlar distrübütörün araçları değil , paraları ödenmiş şahıslara ait araç. distbtr. kendi araçlarını verseydi , tanıtım nasılsa yapılıyor o araçlarla offroad yapsaydınız. deneseydiniz... meğer şirket yetkilisi görüşmelerinde anlatıyor güç yatırım müşteri odaklı çalışmalar vs.vs. talihsiz bu olayın karşılığı bu mu olmalıydı. 3-4 araç kalsa ne olacaktı.. ya ben samimiyete inanmıyorum. herşey ticari kaygı , sırt sıvazlama sonrasında fosss.. arkadaşlar ticari sorumluluk gereği bunu distrbtr halletmeli. AİLECE GİDİLMİŞ PİKNİKTE EVLATLARDAN BİRİ ORMANI YANLIŞLIKLA ATEŞE VERSE BABAMI ALACAK SORUMLULUĞU YOKSA EVLAT MI?
Gaetelerde haber reklamlar yapılıyor , bu reklamı sağlayan oraya katılım gösteren araçlar. katılım araçlarına bir mangal-kahvaltı orada reklamın getirdiği kazancın yanında hiçbirşey. lütfen biliyorum bu yazılarımın tamamını distrbtr yetkililileri okuyor. yatırım kazancınızın destek ortaklarından Murat arkadaşımızın aracının sizin organizasyonunuzun içinde başına gelen talihsiz olayın sorumluluğu tamamen firmanızdadır , dolayısı le evlatlarını şevkatle kucaklayan bir yapı , hissiyat içinde bedelsiz olarak tamir etmeniz gerekmektedir.

V

vedaterdönmez

Koray abi burada tüm sorumluluk bizim neden dersen orada bizim girmemizin yasak olduğu bölgeye izinsiz olarak girdik.Orada bir Parkur belirlenmişti o parkurda katilimcilara ,Şahsuvaroğlu 'na ait 15 araç ve sürücü ile tanıtım ve offroad zevki yasatilacaktı maalesef biz sabırsız davranıp kendi araçlarımız la yasak olan bölgeye kontrolsüz daldik. Olay bundan ibaret.

V

vedaterdönmez

Kendi aramızda halletmeye calisicaz , bizimle olan yanımızda olan katılım yapar indirip kaldirmanin kimseye faydası yok yanımızda olmayana bizimle olmayana diyecek bi sözümüz yok

F

falken34

koray abi bu bizim suçumuz.
biz girilmemesi gereken bir zamanda ve girilmemesi gereken bir suya girdik.bu nedenle organizasyonu yapan şahsuvaroğlunun bir suçu yok..
bunun için de adamlardan yardım isteyemeyiz.
gerçi yardım istemesek de adamlar ellerinden geldiğince yardım ettiler.
yunus bey gereken aracın tamirinde herşeyin yapılması için talimat verdi.birçok kontrol ve sökme takma temizleme işlemine ücret istemediler..
muhsin abi (sağolsun) herşeyi kendi gözetiminde kontrol ettirdi..
sadece değişmesi gereken parçalar konusunda ücret talep ettiler..
bizde aramızda para toplayarak bir nebze katkı sağlamak istiyoruz.

SsTeam

Yönetici

Koray abi arkadaşların söylediğini katılıyorum bur da distiribitorle ilgili bir sorun yok ssangyongclubtr olarak bizim organize olamamızdan kaynaklanan bir sorun var ve yeri geldiğininde distribütör firmayı da eleştiriyoruz yeri geldiğinde kendimizi de eleştiri yiyoruz ki bu offroad organizasyona bizim yoğun eleştirilerimiz ve isteklerimiz den dolayı yapıldı hiçbir şey sebep siz değildir hayır'da şerde allahtan bizler bir aile olarak zor durumda olan kardeşimize destek olmamız boynumuzun borcu isteyen 10 lira verir isteyen 1000 lira bu iş gönül işi rakam işi değil.

SsTeam

Yönetici

Sana katılıyorum barış bidahaki organizasyonu iple çekiyorum :)

SsTeam

Yönetici

herkes pozitif , doğal olarak yaşadığı ile tabikii.. ben sizin yaşadıklarınızı yaşamadım maalesef. aynı ilgi basın karşısında yapılabiliyormuş bunu tecrübe ettik. neyse bunların konuşulacağı konu başlığı değil. dedikleriniz mutlak haklı yönleri var kendi tecrübesizlik ve sabırsızlıktan kaynaklı hoş olmayan bir durum. ancak kesinlikle anlamak istemediğiniz sadece pozitif edinimler nedeni ile bakış açınızı değiştirmediğiniz bir nokta var. eğerki aynı parkurda (allah esirgesin) canla ilgili yaralanma vs. olsaydı ne olacaktı. yapmayın arkadaşlar. benim yaşadığım sorunlar nedeni ile birtakım anlatımlarım yanlış anlaşılıyor. 350 milyon dolar yatırımı para kazanmak için yaptılar , ben ve benim gibi araçları satın alanlarda kullanmak için satın aldılar. ben ve benim gibiler olmazssa 350 milyon dolarlık yatırımın hiçbir anlamı olmaz. aşağıda kişi kii yazdıklarınızada cevap vereyim askıda kalmasın sanırım doğru mealle anlatamadım..
1-vedat: "Koray abi burada tüm sorumluluk bizim neden dersen orada bizim girmemizin yasak olduğu bölgeye izinsiz olarak girdik.Orada bir Parkur belirlenmişti o parkurda katilimcilara ,Şahsuvaroğlu 'na ait 15 araç ve sürücü ile tanıtım ve offroad zevki yasatilacaktı maalesef biz sabırsız davranıp kendi araçlarımız la yasak olan bölgeye kontrolsüz daldik. Olay bundan ibaret. Kendi aramızda halletmeye calisicaz , bizimle olan yanımızda olan katılım yapar indirip kaldirmanin kimseye faydası yok yanımızda olmayana bizimle olmayana diyecek bi sözümüz yok"
doğru tespit ve doğru bir davranış. "indirip-kaldırma" kısmını anlamadım ama bu nokta yanınızda olmamak değil burada anlayamamışssın. murat kardeşi tanımam bilmem , somada kaybettiğimiz bir tek işçiyi bile tanımam ama sarf ettiğimiz çabayı herkes bilir. konuyu bu şekilde bağlamak doğru değil.
2-kenan: allah razı olsun demekten başka bir durum yok..
3-ismail : mağdur olan kardeşimize yardım elbetteki yapılacak 30 kişi vardır herkes 100 tl verse zaten ortadan kalkacak durumda sorun. Ben ne parasında nede vedat ın belirttiği gibi dayanışma eksikliğindeyim. konunun BENİM zerime yoğunlaşmış olması anlamsız. Vedatın yazdıkları üzerinden maddi yardım yapacakken bile geri durmak daha mantıklı geliyor , acaip bir tavır. bunu hakkedecek yazımın içinde bilmediğim ne var diye defaten okudum. hepsi bizim klup yararına. Unutmayın ki ne araçtan nede klupten herhangi bir fayda durumum veya beklentim yok , ama birşeyler değişmiş ki tavır alınıyor tarafıma..
Şöyle örnekleyeyim :
1-aracımın sorunları dillere destan kimse bu konuda bir baskı veya detay üzerine gitmiyor
2-Orgaizasyondan sonra Yenibosna dan katılan bir müdürün anneannesi vefat etmiş (allah rahmet eylesin) onun için taziye konusu açmışssınız güzel ben farklı bir konu altında geçtiğimiz ay içinde 2 cenaze verdim toprağa ama hiçbir taziye konusu açılmadı 3-5 arkadaş başsağlığı diledi , allah herkesten razı olsun.
Basit oalrak son gündem itibari ile 2 örnek verebilirim.
Sonuçta Bunların hiçbirine ihtiyacım da yok. Ama gönül okşamak eğer değer veriliyorsa , bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı varsa. herkes farklı yollar kat edebilir farklılık arz edebilir , imkan vs. buna yeterli olabilir veya vs.vs.vs.vs.. ama yapılan her davranışın arkasında bir eylem , etki tepki vardır.
4-Barış : Çok agresif ve düşünmeden yazıyorsun , insanlar nur yüzlü olabilir , fondaten sürersende rengi açarsın. ben yunus bey'i tanımam bilmem , irtibatım olmadı. 11 aydır aynı şahıs şirket içinde değilmi ,bu şirketin yöneticisi değilmi? nerdeler? yapmayın !? 350 milyon dolar yatırım o rakamlarla fabrika kurarsın.Beni yatırımları değil yatırımın ardındaki verdikleri kalite ilgilendirir. satış sonrası , sorumluluk..
Kimseye hibe etmelerini belirtmedik , bu sorun organizasyonda yaşanıldı ve organizasyon içinde firmanın sorumluluğunda olmalıydı. Sabride yaşadı aynı sorunu onda böyle birşey demedik (İsmailler hatırlar...)

GÜZEL KARDEŞLERİM , SONUÇ OLARAK BEN KİMSENİN YAŞADIĞINA DEĞİL , FİRMANIN YAŞATTIKLARINA BAKARIM. TOPLUCA FAYDALANMIŞSINIZ NE MUTLU SİZE.. AYNI HASSASİYET AYNI MUHABBET FİRMADAN HERKESE GÖSTERİLMESİ LAZIM. BUR DA DAHA FAZLA PARA VERENE GÖSTERİLEN BİR İHTİMAM DEĞİL , KİŞİ , VE YAPTIKLARI SATIŞA YÖNELİK BİR DURUM. EĞER PARA İSE , ELLERİNDEKİ EN PAHALI ARACI SATIN ALDIM Kİ BİR ÖNCEKİ ARACIDA 17 BİN TL DAHA DÜŞÜK RAKAMA VEREREK.. SADECE 14 AYDA 183 BİN TL PARA YATIRDIM...YA NEYSE...
FİRMA BUNU YAPAR YADA YAPMAZ , YAZIMDA DA BELİRTTİM BU BİR ANLAYIŞTIR, 350 MİLYON YATIRIMI YAPMIŞ OLAN BİR FİRMANIN 3000 TL LİK PARÇA FİYATINDAN ELDE EDECEĞİ BİR ŞEY YOK. TASARRUF HAKKI KENDİLERİNDEDİR , YAPARLAR YADA YAPMAZLAR. BEN YAZIMDA BUNU DİLE GETİRDİM. ORADA SADECE ORGANİZASYONUN SAĞLAYICISI, FİRMANIN KENDİLERİ OLMA ÖZELLİĞİ İTİBARİ İLE İLK VE SON KEZ BU KONUDA NET BİR UYGULAMA YAPARLARDI. O GÜNKÜ TOPLAM FAYDA MALİYET İÇİN RAKAM 3 BİN TL DAHA ARTMIŞ OLURDU. AMA TÜM KULLANICILARIN GÖNLÜNDE BİR TAHT KURULURDUKİ YIKILMAZDI. (30*100 TL = 3.000 TL.) .

Neyse hepiniz selamatle kalınız , benim ; insanlık, menfaat , para konusundaki fikirlerim nettir. sorun yaşayacak her arkadaşımıza destek olmak isterim , ki inşallah kimse sorun yaşamaz. Sorun olarakta sadece ben kalırım. İmkanlarım elverdiği sürece maddi manevi her şekilde , bilgim , hukuksal tecrübem vs. herkese açık. Ama küçük menfaatler nedeni ile harcanmak , görmemezlikten gelmek hiç yakışık almıyor. Bu düşüncede olmayan herkesi tenzii ederim . SEVGİYLE MUHABETLE KALIN.

SsTeam

Yönetici

Ssangyongclubtr ailesi olarak zor durumdaki murat kardeşimize desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize çok teşekkür ederim desteklerinizden dolay Allah razı olsun için şu an için destek veren 14 üyemiz oldu

araç masrafı 3000 bin tl x 15 = 200 tl

1.yerindeservis - rexton - ismail dilme
2.falken34 -rexton - kenan
3.vedat44 - rexton vedat erdönmez
4.barjen - korando sports - barış esener
5.burakactyon -actyon - burak esener
6.orçun81 - actyon sports - orçun deniz
7.karakedi - kyron - salih
8.geronimo - rexton - ahmet
9.erdemdas - rexton - erdem daş
10.yunus - kyron - yunus
11.edzmtn - acytion sporta - ediz metin
12.enver27 - honda - enver özbay
13.oguzhan - actyon - oguzhan
14.erkinali - rexton - erkin ali
15.ahmetersin - rexton - ahmet ersin

SsTeam

Yönetici

Ödeme yapmak isteyen üyelerimiz aşağıdaki hesaba (araç tamir destek) açıklaması ile gönderebilir.

Şube : Etiler Nispetiye
Şube Kodu : 953
Hesap No : 85089451
Hesap Adı : İsmail DİLME
Iban : TR71 0006 7010 0000 0085 0894 51

Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen üyelerimize ise kendi sanal post sisteminden taksit yapabiliyorum.

SsTeam

Yönetici

Abi ben direk elden versem bi mahsuru varmi? Telefonum kirildigi icin banka sifrelerim kayboldu elden hallederim

Rexton 2.7

SsTeam

Yönetici

Yardımlarınız devam ediyor konu güncel

SsTeam

Yönetici

Merhaba arkadaşlar su an hesabımda toplanan para 1950 tl barıs ve burak 400 tl servis te kartla ödeme yapıcak yarın tuzla servısıne ödeme yapıcagım destek verıp ödeme yapmayan arkadaslara son duyuru..