Actyon Sports Kabinden Ses Geliyor

• Konbuyu başlatan zebani
  • Başlangıç tarihi
Z

zebani

Arkadaşlar 2008 actyon sportsumun arka kabininden yagmurlu havalarda gelen bir ses var. Kuruduğunda geçyo. Ben kabinle kasa arasındaki plastik contadan şüphelenyorum.plastik sesi gibi ses gelyo gıcırt gıcırt die.fakat kuruyunca gecyo. Bu durumla karşılaşan arkadaş ve bi çözüm önerisi olan varsa benimle paylaşırsa sewinirim :)

SsTeam

Yönetici
Cevap: Actyon sports kabinden ses gelme sorunu!!!

Bendeki 4x2 de aynı sıkntıyı yapıyo hocam hatta kabin kaydı küt küt vuruyo (:) çözüm icin contaya yag sür diyende var siyah silikon sık diyende var ben slikonladım kesildi

Z

zebani

silikonu dışardanmı sıktın conta duryomu altında?

SsTeam

Yönetici

Duruyo dışardan sıktım esneme yapsın diye kendi icinde esneme payı bırakın kupa ayrı kasa ayrı esniyo

Z

zebani

anladım dışardan siyah silikon sıkcam :) teş. ederm

rextonmert

Moderator

Polat hoş geldin kazasız belasız sürüşler diliyorum.

SsTeam

Yönetici

kabin ile kasa arasında mutlaka bir kauçuk zeminli bir izolasyon kullanmak lazım..

Z

zebani

saolun mert bey :) kabinle kasa arasında conta var ama yinede su alıp ses yapyo

ugurdeniz

Moderator

zebani ,
suyu nerden alıyordur biliyor musun , ,, arabanın hani arkada kendine ait orjinal kapağı varya , (plakanın takıl olduğu kapak) , işte bu kapağın sağ ve sol üst köşeleri , yukardan gelen sonradan takma halftop-hard top kapakla birleştiği sağ ve sol üst keşeler var , , , , işte bu üst köşelerden alıyor olmalı.
kastettiğim yer , sağ ve solda iki zincir varya , hani kapak açıldıgında düşmesin diye tutan zincirler , bu zincirlerin 10 cm üstündeki köşelerden geliyor olmalı.
kauçukla , slikonla bilmem neyle filan o köşelerde muhakkak delikler vardır ,setler yapmaya çalış.