Actyon Sports Direksiyonu Hakkında

arkadaşlar merhaba, aracımı alalı 1,5 ay kadar oldu. direksiyonun sol yan kısmında biraz arkada kalan power tuşu var, bunun ne olduğunu çözebilmiş değilim:ambivalence: cevap verirseniz sevinirim:joyous:
aracımı çok çok severek kullanıyorum. 2011 henüz 32000 km'de her geçen gün bir özelliğini keşfediyorum.
iyi günler dilerim.

cavdare

Moderator
Cevap: actyon sports direksiyon

radyo açıp kapatma tuşu-biraz basılı tutun radyoyu kapatmak için..

cavdare

Moderator

serdar bey bazen resim yüklerken hata oluyor ve resim mesajda görünmüyor- sizin mesajdaki resimde görünmüyor..mesajınıza düzenle diyip alttaki eklenti bölümünü tıklayın ..açılan pencerede yüklediğiniz resmi göreceksiniz. üstten tutup alttaki alana çekerek tamam diyin. resim eklenti olarak görünmeye başlayacaktır...

resmi göremediğim için birşey diyemeyeceğim...sadece ihtimal teybiniz değişmişse açıp kapatma tuşu çalışmıyor olabilir (teybin açma kapatma tuşu olduğunda ısrarcıyım :) )resmi yüklerseniz daha net konuşuruz..

Merhaba bir önce ki mesajda fotoğraf yüklemesini düzenleme kısmından sanırım gerçekleştirdim.
şuan ben görebiliyorum daha önce eklenti yazıyordu ve üzerine tıklayınca açılıyordu.
şuan üzerinde orijinal radyo mp3 cd çalar var. yenisi henüz elime ulaştı, montaj yapılmadı.

cavdare

Moderator

daha öncede belirttiğim gibi o düğme radyo açma kapama tuşu- açarkaen biraz basılı tutmak gerekiyor- kapatırken daha kısa basmak yeterli, ben navex navigasyon taktım- navexin güncel ürünlerinde pover tuşuda dahil olmak üzere dreksyondaki tuşlar ayarlanabiliyor....
ısrarla sorduğunuza göre sizdeki radyoyu açıp kapamıyor, eğer öyleyse :
-düğmede sıkıntı olabilir(değişmek-onarmak lazım)
- düğmeden teybe giden kablo(kopuk değilse) çıkmış olabilir,, takmak lazım.
yeni teybiniz düğmeleri destekliyorsa takılırken zaten kablo bağlantıları kontrol edilmiş olacak,, o zaman düğmeyide test etmiş olursunuz....