Actyon Sports Aracımı Aldım Sonunda :)

İyi günler arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu uygun aracı bulduk ve aldık 2011 xdi 41bin km de beyaz 4x2 manuel sorunsuz bir araç bulduk.İlk gözlemlerime göre araç uzun yolda çok az yakıyor yaklaşık 80 km yaptım getirirken gayet güzel asfaltın sesini almıyor güven verici bir sürüşü var çok da güçlü forumda öneren kişilere çok teşekkür ediyorum.Araçta tek sıkıntı sol kapı hoparlörü patlak normal tuningciler yapar mı yoksa serviste mi değiştirteyim?

SsTeam

Yönetici
Cevap: Aracı aldık sonunda :)

Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. Nerden yazıyorsunuz bilmiyorum ama Antalya servis Teyp konusuyla ilgilenmeyip farklı bir firmaya yönlendiriyor. Muhtemelen onlarda aynısını söyleyebilirler.

Fakat sizden küçük bir ricam var; hoparlörü değiştirmek için kapının döşemesini sökmeleri gerekecek. Ustanın bu işlemlerini bir kaç foto ile paylaşabilir misiniz? Özellikle döşeme söküldüğünde kapının iç durumu nasıl? Cam önünde koruma var mı? Ve bir de kapı sökülürken bilmemiz gereken gizli bir vida ya da klips gibi bir şey var mıdır, ustaya sorabilir misiniz? Üyeler arasında hoparlörü değiştirmek isteyenler olmuştu. Herkese faydası olabileceğini düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum. Kolay gelsin.

Cevap: Aracı aldık sonunda :)

Teşekkürler aracı kayseriden aldık nevşehirde kullanıyorum servise sormadım ama 10 bin bakıma gidince yapılır dediklerinizi yaparım o zaman Kayseri servis gayet güzel ilgilendi çok ilgililer turel otomotiv servise kayseriye gidip geleceğim artık.