Actyon Sports Araç Alımı Hakkında

İyi günler arkadaşlar şimdiye kadar araştırma yaptım genelde başarılı yorumlar gördüm ama bir de foruma yazayım dedim.Babam emekli arkadaşlar ve kendisi bağ bahçe meraklısı şu an elimizde emektar ilk arabası toros var 94 model araca tüpü bile yeni taktırdı çok sever sakınır o derece 65 binde ama araç artık fazla yakmaya başladı ve malum verilen paraya değmiyor araç alalım dedik epey sorduk soruşturduk bizim hani bagaj hacmi iyi olan bir araç lazım malum başlarda ford connect tarzı düşündük ama ticari olduğu için her yıl muayene onu da geçtim vergisi yüksek geldi sonra station düşündük ama geçen babama gösterdim ssangyong actyon u hayran kaldı :D daha içerisine binip test etme sürecimiz olmadı ama aklımda sorular var 2011 model temiz ikinci el düşünüyoruz bu aracın vergisi,yakıtı nasıl düşük modellerde alsak ne kadar fark eder örneğin 2008 model falan bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler. :)

sınıfı pick up' da en az yakan araçtır. yol konforu açısından en iyisidir. örneğin 2013 model ford ranger içinde arkada oturanlar zıplayıp durur.

arka kapısından en rahat inilip binilen pickuptır.

kasası biraz daha kısa ve yerden yüksekliği biraz daha alçaktır.

arazi kabiliyeti alçak oldugundan biraz daha zayıftır.

özellikle ilk defa binen arkadaşlarım bu kamyonetin bu kadar konforlu olmasına şaşırmışlardır. ;)

Vergisi nasıldır vergi indirimi falan yapamaz mıyız şu anda biz bu aracı alacağız ama tek sıkıntımız vergisi fazla geliyor.

O

orçun81

Vergisi nasıldır vergi indirimi falan yapamaz mıyız şu anda biz bu aracı alacağız ama tek sıkıntımız vergisi fazla geliyor.
Ben hersene dilekçe veriyorum bu sene de verdim 2000 tl'den 1180 tl ye düştü.
Bunu dışında normal malum markaların 2.5 ya da 2.2 motorunun 2 çekerini alsanız bile vereceğiniz minumum mtv 1400 olacaktır.
öncelikle almak istediğiniz araç kamyonet. kamyonetin hem avantajları hemde dezavantajları vardır. Bunları kabullenirseniz alınabilecek en iyi araç bence Actyon Sports'dur derim