Actyon Sports Alt Darbe Koruma

ahmetersin

Moderator
Cevap: Actyonsport alt koruma

Alt koruma hikaye soba üstünde çay şahane abi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

cavdare

Moderator

3 mm sac. Sacın kalan kısmıyla da Karter koruma yı güçlendireceğiz. 130 tl sac. Somun-elektrot-boya-vida somon derken
yaklaşık 200 TL'ye maloldu.

V

vedaterdönmez

Güzel olmuş hayırlı olsun Ertuğrul

dtandogan

Moderator

güzel olmuş güle güle kullanın aynı şeyi bende yaptıracaktım usta burun kıvırdı :(

Elinize sağlık, bende yaptirmayi düşünüyorum ama icinde çamur kalır mı, birikir mi... gibi sorular aklima geliyor. Siz hiç denediniz mi?

Mustafa Alkan

cavdare

Moderator

henüz o kadar çamura girmedim ama içerisindeki suyun akabileceği yerler var, çamur girerse önden girer onada su tutarsanız arkadan akar...malum şu an burda hava çok soğuk, havalar ısınınca ön tarafıda yapacağım ozaman girme ihtimali tamamen ortadan kalkacak...

F

falken34

cok güzel olmuş ertugrul abi..birkaç yerinde delik delseydin çamur ve su akar giderdi..
gerçi pek sıkıntı yapacak gibi görünmüyor.
ustanın da ellerinde sağlık.güzel çalışmış :D

güzel olmuş elinize sağlık. bende araştırmıştım ankarada bunu yapan yer varmış. yazılımla krokisi hazırlanıp otomasyonla (jvc ya da cvs denildi tam hatırlamıyorum şuan ) kesiliyormuş. bir de bu durumlar da özellikle şanzımanın hava alması gerekirmiş. o yüzden bu otomasyon çıktısının önemi artıyor. aracın şase yapısına göre korumayı hazırlayıp hava girişi çıkışı, suyun akışı yönü, eğimi herşeyi o şekilde düzenleniyor. sık sık sökülmemesi için de diff ve şanzıman yağlarının kontrolü için bölümler hazırlanıyor. tabi maliyeti de biraz tuzlu. 1000 lira civarında bir maliyeti var

cavdare

Moderator

Kenan senin yanında bizim işçilik biraz zayıf. Ama kendimiz yapmanın ayrı bir zevki var.