Actyon Sports Almalımıyım

• Konbuyu başlatan baykara_a5
  • Başlangıç tarihi
B

baykara_a5

Merhaba arkadaşlar.2011 model 37000 km de, ford connect glx aracim var.aracimi satip ssangyong actyon almak istiyorum.bu tip araç alacam ama karar veremiyorum.yakit olarak yedek parça,servis olarak olanakli mi?
Bu araci almali miyim ?
Bu konuda bilgilerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

Cevap: ssangyong ALMALI MIYIM ?

Merhabalar abicim yarıyıl tarihinde torosumuz vardı emektar biraz yaşlandı o yüzden satmayı düşündük ne alsak ne alsak çok kararsızlıkta kaldık connect düşündük fiorino vb station wagon düşündük ama en son actyon sports denk geldi bizim bağ bahçe de vardı arabayı temizinden bulduk 2011 model aldık araçtan şimdiye kadar aşırı şekilde memnunuz hem ben hem babam servisi ben nevşehirdeyim kayseride var en yakın servis bir sıkıntı olduğunda telefonla istediğini soruyorsun gidiyorsun sıkıntı olmuyor parça olayı da servis 24 saat içinde parça elimizde diyorlar yakıt olarak kısa mesafe 50-55 kuruş değişiyor uzun da 30-35 kuruşa iniyor konforu rahatlığı müthiş herkes başta ön yargıyla yaklaşıyor ama yolculuk yapınca rahatlığı anlaşılıyor daha fazla teknik bilgiyi burada tecrübeli abiler var onlar anlatacaktır diye umuyorum aracıda tavsiye ediyorum.

V

vedaterdönmez

Merhaba arkadaşlar.2011 model 37000 km de, ford connect glx aracim var.aracimi satip ssangyong actyon almak istiyorum.bu tip araç alacam ama karar veremiyorum.yakit olarak yedek parça,servis olarak olanakli mi?
Bu araci almali miyim ?
Bu konuda bilgilerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
foruma hoşgeldin kardeşim 4 ay önce bende 2011 transporter kullanıyordum araç değiştirmeye karar verdim aklımda ssangyong yoktu tevafuk yoldan geçerken gördüm ve bir test sürüşü yaptım almaya karar verdim Ben de rexton var şu an çok memnunum kullanırsan seninde beğeneceğine eminim.Bir de sağdan soldan kulağına gelecek sözlere pek aldırış etme ssangyongu bilmeden atıp tutan çok oluyor adamlara sorsan kore yapımı olduğunu bile bilmiyorlar Çin malı diyorlar.Şimdiden hayırlı olsun diyeyim kardeşim aramıza tekrar hoş geldin

SsTeam

Yönetici

Merhaba benimde citroen c4 picasso vardi jeep almayi düşünüyordum aklimda captiva land rover vs vardi taki rexton yolda görünce iste bu dedim ve ssangyongclubtr.com kurmama neden olan ve Rexton W almama neden oldun.

legionee

Moderator

Aracı kullan, test sürüşü yap yani. Birilerine sormak için not aldığın soruların hepsine çözüm olur. Ama sürerken cevaplarını bulduğun için değil, cevaplar artık umrunda olmadığı için.
Madem herkes kendi hikayesi ile cevap veriyor; Trabzon'da Subaru Forester deneme sürüşü için Subaru bayiine gittiğimde Ssagyong Bayii olduğunu gördüm ama o kadar gelmişken bari bi test sürüşü yapayım dedim. Sonuç; Rexton aldım. 4x4 arayışı içinde iken tesadüfi bir test sürüşü ile tereddütsüz bir karar aldırdı bana Rexton. Düşünme ve git bir Ssangyong sür, gerisi kendiliğinden geliyor.

cavdare

Moderator

action mu action sport mu--gerçi motor vs aynı ama biri pikap diğeri jip... action sport alacaksan mutlaka 4*4 al, vergisi 4*2 ile aynıya geliyor, gücünden hoşlanacağını düşünüyorum, bende action sport var, yılbaşında benim arkadaşların hepsi araçları yenilerken dikkatimi çekti ben değişecek bir araba bulamadım...bence aldıktan sonra seni en çok rahatsız edecek şey yakıt,,,uzun yolda 8.5 lt yakıtı göze al, sıkıntı yoksa gerisini düşünme,,actionların tüketimi daha az olabilir onu tam bilmiyorum,,,ama herşeyden önemlisi arkadaşında dediği gibi mutlaka test sürüşü yap,, gerçi zevkler ve renkler tartışılmazmış ama ben manuel tavsiye ederim, gücü daha net hissedersin.

F

falken34

action mu action sport mu--gerçi motor vs aynı ama biri pikap diğeri jip... action sport alacaksan mutlaka 4*4 al, vergisi 4*2 ile aynıya geliyor, gücünden hoşlanacağını düşünüyorum, bende action sport var, yılbaşında benim arkadaşların hepsi araçları yenilerken dikkatimi çekti ben değişecek bir araba bulamadım...bence aldıktan sonra seni en çok rahatsız edecek şey yakıt,,,uzun yolda 8.5 lt yakıtı göze al, sıkıntı yoksa gerisini düşünme,,actionların tüketimi daha az olabilir onu tam bilmiyorum,,,ama herşeyden önemlisi arkadaşında dediği gibi mutlaka test sürüşü yap,, gerçi zevkler ve renkler tartışılmazmış ama ben manuel tavsiye ederim, gücü daha net hissedersin.

pick up ama arka süspansiyon makaslı değil helezon yaylı..arkası kamyonet pickup..:D
bende rexton vardı..
bizde geçen ay 2010 model actyon sports aldık peder beye...köyde dağ taş geziyor şimdi..
onuda kullandım..rextonla arasında konfor olarak pek fark yok..hatta actyonun arkaya 150kg yük atınca daha rahat..:D

B

baykara_a5

arkadaşlar ilginiz yardımınız için tşkkr ederm.en kısa zamanda test sürüşüne gidecem.Allah kısmet edrse alacam inşallah.

O

orçun81

Al ve tepe tepe kullan yerden yere vur sıkıntı yok. Ister atla Antalya ya tatile araba konforunda git ister vur dağa pahalı markalı jipler pesinden baka kalsın. Bunun markası ne diye millet birbirine sorsun

B

baykara_a5

arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkr ederim.son bi sorum olacak.2011 model alacam inşallah ama vergisi ne kadar olur.şuaan cnnect e yıllık 850 tl veriyorum.bi de yakıt olarak şehr içi ve dışı ne kadar ?

Bizimki 2011 1150 lira sanırım yıllık şehiriçi 50-55 kuruş kullanıma göre uzunn yolda 35 kuruşa kadar düüşüyor.

cavdare

Moderator

4*4 mü 4*2 mi
4*2 ise yıllık 1170 tl civarı (1-6 yaş arası 1500-300 motor kamyonet)
4*4 se (vergi indiriminden faydalanırsın,4-6 yaş, 1800 motor arazi taşıtı vergisine tabi olur) yıllık 1185 tl ödersin...