Actyon Sports 2.0 SXDI 4x4 Kamyonet'mi & Panelvan'mı

MERHABA . Ssangyong Actyon Sports 2.0 SXDI 4x4 ARAÇ ALICAM AMA HIZ LİMİTLERİ İÇİN BU ARAÇ KAMYONET Mİ PANELVAN MI GEÇİYOR.? VERGİ ÖDERKEN FARKLI MI ? 2010 MODEL BİR ARACIN VERGİSİ 2015 TE YILLIK NE KADAR?

cavdare

Moderator
Cevap: Ssangyong Actyon Sports 2.0 SXDI 4x4 KAMYONET Mİ ? YOKSA PANELVAN MI?

sayın port bey(isme böyle yazıyor) bu araçlar kamyonet sınıfı- yani bölünmüş yolda 90 km hız sınır var- 4*4 olduğu için otomobil-arazi taşıtı gurubunda vergilendiriliyor, 2014 normal vergisi 1850TL civarı idi ancak genel olarak vergi indirimiden faydalanabilirsiniz- indirim sonrası 2014 yılı vergisi1370(yıllık) TL civarıydı- 2015 i 2015 te görecez, muhtemelen 1500 tl civarı olabilir...

TŞKLER. sizin araciniz kaç model? Vergi , kasko ve diğer giderleriniz ne kadar?

“Kamyonet: Azami yüklü ağırlığı 3.500 kilogramı geçmeyen ve yük taşımak için imal edilmiş motorlu taşıttır. Sürücü ve yanındaki oturma yerleri dışında başka oturma yeri de bulunabilen, sürücü bölümü gövde ile birleşik kamyonetlere panelvan denir

BU AÇIKLAMAYA GİRMİYOR MU "
Ssangyong Actyon Sports 2.0 SXDI 4x4"

aslında pickupların sınıfı tam olarak belli değil ülkemizde. :frog:

vergi alırken panelvan oluyoruz. :mad:

cavdare

Moderator

benim araç 2010 4*4 manuel actyonsport- ruhsatta tafik kurallarında muayenede kamyon- mtv de arazi taşıtı, kasko yaptırmıyorum- vergi 2014 te 1350(yıllık) tl civarı ödedim

O

orgasmatron

MERHABA . Ssangyong Actyon Sports 2.0 SXDI 4x4 ARAÇ ALICAM AMA HIZ LİMİTLERİ İÇİN BU ARAÇ KAMYONET Mİ PANELVAN MI GEÇİYOR.? VERGİ ÖDERKEN FARKLI MI ? 2010 MODEL BİR ARACIN VERGİSİ 2015 TE YILLIK NE KADAR?
hayır helikopter

ugurdeniz

Moderator

orgasm-atron ise uçak olmalı