Actyon Sport için En İdeal Ses Sistemi

mehmet82

Moderator
Uzun araştırmalar sonucu aracıma güzel bir sistem kurdurdum resimleri ile birlikte paylaşmaya çalışacağım.

Bu kapıdaki patlak orjinal kolonlarımız.

İçlerini oyuyoruz yapan arkadaşlar vidalarını bile sökmedi.

Bunlar mid+tiz takımı çifti 120tl. ve anfi ye bağlanmassa ses vermiyor dört kapıya bular dan bağladık.

monte edilmiş hali bizim amacımız güçlü orta ses ve tiz almaktı görevlerini iyi yapıyorlar, bass konulmazsa güçlü ama tok olmayan bir sese sahip olursunuz, bas koymak istemez seniz buların biraz daha pahalıları var 250tl. civarı çifti iş görür gibi anfiye bağlamak kaydıyla.

Bu bizim 30cm lik slim bass ımız 240tl. orjinal kabini ile arka koltuğun arkasındaki boşluğa sığmadı yeni kabi yaptırdım 50tl. fark verdim ama deydi, çok güçlü iki adet bass ı arka kasaya koyup ses almaya çalışmıştım onun yerine böyle bir sistemle 10 kat daha verim alınabiliyor.

malum orjinal teyibimizin cd si çalışmıyor ve radyosu güzel çekmiyordu yapmışken bunuda halledeyim diye düşündüm 690tl. gayet güzel bir kaç gündür deniyorum bir sıkıntısı yok tavsiye ederim.

palakalıklı kamera takıldı ve görüntüsü bu şekilde 100tl. bu arada resmi yok ön cama tv anteni yapıştırıldı gözükmüyor 50tl.

bu anfimiz önceden vardı fiyatını hatırlamıyorum 8 çıkışlı uygun ve başarılı bir anfi tavsiye edilir,
koltuk arkasında döşemenin içine monte edildi.

bassımız bu şekilde duruyor.

buda bizim paşanın tahtı bunu da e bebekten aldık gayet hoş 9-36 kg. isofixli 500tl. kampanya var şu an 150 tl. hediye çeki verdiler 350tl. ye gelmiş oldu.
Sonuç: arabada iç mekanda gözüken hiç bir cihaz yok tahamüledilemeyecek kadar bir ses gücü oluşturduk ve işçilik 150 tl. pazarlıkla ve 9 taksit yaptırdığımız için 100tl. vade farkı koydular.
işçilik güzel yaptırdığım yer meşhur atakan tuning ismail berke google aratırsanız çıkıyor ümraniye sanayi ye yakın yeri benden bu kadar şimdilik unuttuğum veya öğrenmek istediğiniz soruları sorunları cevaplarım

Moderatör tarafında düzenlendi:

SsTeam

Yönetici
Cevap: En İdeal Ses Sistemi

Güzel olmuş memo bende rexton için bir ara güzel bir ses sistemi yaptıracağım.

mehmet82

Moderator

Navix oem teyip hakkında biraz bilgi vereyim.
En en önemlisi araca tamamen uyumlu arabanın farlarını yakınca düğmeleri araç içindeki diğer düğmelerle aynı anda aynı renk yanıyor, direksiyondaki düğmeler tamamen çalışıyor isterseniz başka fonksiyonlara program lana biliyor. bulututla telefonunuzu bir kere tanıtdığınızda araca her bindiğinizde otomatik bağlanıyor telefon rehberinizi kopyalıyor çağrı geldiğinde müziği kapatıp sinyal veriyor ekrandan açıp konuşuyorsunuz ses gidişi güzel tel. hafızasından müzik dinleniyor usb-aux-sdkart girişleri ekranın önünde ayriyetden cihaza tel. hattı takılabiyor. Cihazın en üst sol tarafında bir tel. düğmesi var ona basarak istediğiniz numarayı çevirebiliyorsunuz.
Geri vitese takıldığında kamera müziği kesip devreye giriyor 3sn. gibi bir sürede.
Radyosu güzel.
Tv. var.
Vidyo oynatıyor 1080p denemedim ama çalıştırır dediler 720p bile oynatsa yeter bence.
cd var ama okadar çok giriş varki cd almam birdaha heralde.
Navigasyon var.
dokunmatik ekran başarılı kalite güzel. 1200tl. satan yerler de var 690 tl. bur da garanti 2 sene.
fiyat uygun bence

mehmet82

Moderator

Hayır motaj için 50tl. alıyorlar anten için de 50tl. yinede pazarlığa kalmış ucuz sattıkları için müşteriye ilgi alaka yok
abi şunuda takalım bu böyle şu şöyle durumu fazla haricinde ise yüzünüze bile bakmıyorlar.

Tekrar ilginiz için teşekkürler bende1100 tl montaj antenkamera dahilbulmuştum navimex birde dogu banka bakmak lazım

Birde fazla ilgi yok diyorsunuz garanti ile ilgili proplemde acaba nasıl davranırlar

mehmet82

Moderator

Garanti kartı faturası var en kötü hukuki yollardan hakkını ararsın internet den çok satışları var kötü reklam işlerine gelmez diye tahmin ediyorum doğu bank o açıdan daha şüpeli gibi bide eski havası kalmamış oraların internet çıktı mertlik bozuldu valla.

mehmet82

Moderator

Teşekkürler Nail Bey;
Sizin gibi bir paylaşım yapmaya çalıştım pek sizinki gibi olmadı.:witless:

SsTeam

Yönetici

mehmet güzel olmuş , güle güle kullan.. navi daha önce bende partner tepee vardı ona taktırmıştım. tv çekimi haricinde fevkalade bir uygulama olmuştu.

mehmet82

Moderator

Koray abi size katılıyorum tv çekimi biraz nazlı geri kalanı kullanışlı ve eğlenceli, digiturk taktırmak lazım :chuncky: