4x4 Pick Up Almayı Düşünüyorum

• Konbuyu başlatan jurnal
  • Başlangıç tarihi
J

jurnal

merhaba arkadaşlar ford ranger 4x4 kullanıcısıyım ama aracım çok yakıyor km 60 krş araştırmalarıma ragmen ssangyon daha az yakıt harcıyor imiş bu aracın 4x4 kullanan ark tavsiye bekliyorum arazide nasıldır çıkamadığı edemediği yer varmıdır vss yakıtı konforu sağlamlığı devamlı arıza çıkartır mı

SsTeam

Yönetici
Cevap: 4x4 pikap almayı düşünüyorum

Rexton~larda 2.1 ton aracta 78 litre yakit ile sehir icinde maksimum 730 ila 750 km yol gidebiliyorsun oda ortalama 100 km 10-11 litre yakit tuketime demek oluyor.

F

falken34

korando sportslar rextona göre az yakıyor..sakin kullanımda 8-9lt civarı tutmak mümkün..ama basmaya başlayınca yakar tabi...

forda göre az yakar...

cavdare

Moderator

4 çekerde çok yakar.. arazide 50 kuruşu rahat görürsün ..uzun yolda (120-130 km/h) iki çekerde 35-38 krş arası yakar( yaklaşık 8,5 litre/100 km)...100 le sabit gidersen kaça düşer bilmiyorum..ben onu deneyemedim...sağlamlığıyla ilgili bişe demek zor..şimdiye kadar sorun yaşamadım..off road yapan arkadaşlara sormak lazım..vergiden avantaj sağlarsın...vergi indiriminden faydalanır 1800 cc motor vergisi ödersin...yol tutuşu taksiden farksızdır...malzeme kalitesi iyidir...en güzeli ya servisten ya yakınlarda birinden al bir test sürüşü yap...bence seversin...araçta takviye olduğu için lastik yeri tuttuğu sürece çıkamayacağı yer yok...ancak arazi düşünüyorsan aracı biraz yükseltmen lazım...nerdesiniz? tahmin ediyorum yakınlarınızda forum üyesi birinin aracını inceleme şansınız olur...