2015 SsangYong Tivoli

SsTeam

Yönetici
SsangYong, Tivoli adını verdiği B segmenti crossover’ı açıkladı.

Ekli dosyayı görüntüle 1795

Kod adı X100 olan yeni modelin geçtiğimiz ay düzenlenen Paris Motor Show’da görülen XIV-Air ve XIV-Adventure konsepti olarak tanıtılmıştı. Adını İtalyanın Roma şehrine 30 km uzaklıktaki kasabadan alan sportif görünümlü Crossover Tivoli’nin Euro 6 uyumlu dört silindirli 1.6 litrelik benzinli ve dizel motor ile sunulması planlanıyor.

SsangYong Tivoli’nin Güney Kore’de 2015 yılının başlarında satışa sunulması planlanırken küresel olarak bayilerdeki yerini alması 2015 ortasını bulabileceği belirtiliyor.

F

falken34

tirivorlu ismail geldi aklıma :D
x100 ismi bence daha iyiyidi..
türkiyeye bir gelsin bakalım...inceleriz..:D

Konsept arabalar her zaman çok iyi görünür, heyecan yaratır. Ancak seri üretim bandına geçerken hepsinin tadacağı bir süreç vardır; "prodüksiyon normalleştirmeleri"
İşte bu son yazdığım şey tüm aura'yı, havayı, görkemi, sıradışılığı, cazibeyi, modernliği ya da retrospektif havayı öldüren kaçınılmaz sondur.

Artık onlar; alkantara gibi görünen yerleri plastik, H.R. Giger'in elinden çıkmış gibi duran jantları sokaktakilerle aynı, far ve stopları eciş-bücüş birer "replikant"tırlar. ve akla şu efsanevi sözleri getirirler; "Siz insanların aklının almayacağı şeyler gördüm. Orion'un yamaçlarında yanan hücum gemileri, Tannhauser geçidinin yakınında karanlıkta parıldayan C-ışınlarını seyrettim. Tüm o anlar zamanla kaybolacaklar, tıpkı yağmurdaki gözyaşları gibi. Ölmek...zamanı" :)

F

falken34

Fiyat için bir taban fiyat varmı.
Kactan BAŞLAYACAK fiyati acaba.

F

falken34

70e dizel otomatik olanın versinler ciddi satış miktarı yapar. Hele o fiyata 4x4 olanı gelse tadından yenmez :D

cavdare

Moderator
yok yav küçük araba,,,benim gözüm hala 4*4 korando sportta...şu an aklımda aracımı değişirsem ne alırım dediğim zaman sadece korando sport 4*4 var....

F

falken34

Aramızda kalsın ama 4x4 korando sport da getieeceklermis abi.yivoli ile beraber gelecek sanırım.

cavdare

Moderator
4 çocuktan bahsetmeye başladığınıza göre sizinde rextondan korandosporta geçmeniz lazım.
..çocukları arka koltuğa sığdırmakla iş bitmiyor..onların çantalarınıda bagaja sığdırmanız gerekiyor... :)

cavdare

Moderator
neyse çocuklarla beraber arabayıda yavaş yavaş büyütürsünüz.. önce port bagaj sonra korando sport :) rodius ta olabilir...