2011 model kyron

SsTeam

Yönetici
Herkese merhaba.2011 model kyronum var.M200XDİ
Adana,da yaşıyorum.Arabanın radyosu bozuldu,birde tek bir janta ve 4 lastige ihtiyacım var.Lastik ebadı 255/60R18/108H jant ebadıda bu olsa gerek.Bu arabaların pert olanları bulunurmu.Bu arabaların kışın karda,kumda çamurda performansları nasıl,ben ilk kış kullanmış olacagım,kış için hangi lastikleri tavsiye edersiniz?Vereceginiz bilgiler için teşekkür ederim.Cezmi Taner.Tel:0 532 5277014

V

vedaterdönmez

Cezmi bey foruma hosgeldiniz arkadaşlarımız sizi bilgilendirecekler en kisa zamanda

SsTeam

Yönetici
Cezmi bey merhaba cikma jant istediginiz olcude 16" 18" buluruz ortalama fiyati 250 300 lira civarinda lastik icinde sahibiden.comda isteidginiz ebat lastik mevcuttur iki tane yeni sifir gbi lastik 300 lira istiyordu bir arkadas sahibiden.comda

SsTeam

Yönetici
Pert olanlari var piyasada hatta istanbulda bir tane tanidik cikmaci arkadas var ankarada da cok ssangyong cikmacisi var

cavdare

Moderator
aracınız hayırlı olsun...radyo konusundan başlayalım...bildiğim kadarıyla sizin radyo yeri bizimkiyle aynı (actyon sport) ben navigasyonlu multimeya taktırdım...ön seyir kayıt ve geri görüş kamerası dahil 1300 tl verdim ama fazla fiyat araştırmadığım için biraz kazık yedim ...sanırım işçilik dahil 1000 tl nin altında aynısını yaptırabilirsiniz...tavsiyede ederim...ama ucuza kaçmak isterseniz benim eski radyoyu size satabilirim.(radyo ve altındaki cep...) lastik olarak size önerim bridgestone-(fiyat-performans)(adanada kışlık lastiğe ihtiyacınız olmayabilir uzun yola çıkmıyorsanız at lastik alın yaz kış kullanırsınız(bridgestone dualer at).. aracınız 4*4 ise hertürlü zeminde sıkıntısız kullanabilirsiniz.gerçi bizim araçların ağırlığı fazla olduğu için derin çamura girmemekte fayda var...orta oturursa çıkartması zor olur...kyronların yüksekliği nasıl tam bilmiyorum ama get ve spacer uygulaması tavsiye ederim..arazide çok faydasını görürsünüz...ankarada hurdacılardan jant bulabilirsiniz...

SsTeam

Yönetici
Teşekkür ederim hocam bilgiler için,mevcut radyom var,arızalı sadece,sanırım yaptıracak bir yer bulurum.

SsTeam

Yönetici
biz diğer forumlardan farklı olarak ailecek görüşüp buluşup yardımlaşan büyük bir aileyiz kimsenin inancı dini görüşü vs bizi ilgilendirmiyor hz mevlana"nın dediği gibi,

Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
İster kafir, ister mecusi,
İster puta tapan ol yine gel, ,
Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz,
Şu tertemiz tarlaya sevgiden başka bir tohum ekmeyiz biz...
Beri gel, beri ! Daha da beri ! Niceye şu yol vuruculuk ?
Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik...
Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız!
Bizim mezarımız âriflerin gönüllerindedir.