2008 Kyron 4x4 Otomatik

Bende bir tane Kyron ile aranıza katıldım arkadaşlar. Ejderimi 21 Mart'ta aldım. Çok memnunum cahillikten kaynaklanan bir iki sorun yaşadım ancak sorunun arabada değil bende olduğu muhtemel :). En çok huşuma giden tarafı arabama bindiğimde şöyle yüksekte olmam. Artık binek araçlara bindiğimde sanki yerde gidiyorum. İnşaallah güzel forumla olur.

F

falken34

hayırlı olsun ünal hocam...allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

cavdare

Moderator
hayırlı olsun. ALLAH kaza bela arıza vermesin...uzun ve masrafsız bir kullanım dilerim..

SsTeam

Yönetici
güzel araç güle güle kullanın bu aracı birde beyaz renk e kaplatssanız çok daha tatlı olur puding gibi :)

Kaplatmak mı öte dursun. Önceki arabanın kaput ve sağ sol çamurlukları kaplattım 1 ay sonra yeniden söktüm. Beceriksizin birine denk gelmişiz :). Yine denk geliriz beceriksizin birine bir daha sökmeyelim :).

Şaka bir yana rengi hoşuma gidiyor. Araba araştırıken mavi bir tane vardı onu alırsam kaplatırım diye düşünmüştüm ama bunu alınca gerek kalmadı.

SsTeam

Yönetici
Hayırlı olsun güzel araç. Allah kaza bela vermesin. Bir tane de benim komşuda var aynısı beyaz renk. Henüz tanışmak vesile olmadı. Ama aracı çok hoşuma gidiyor.

Allah razı oldun hocam. Komşuna oark yerinde sen araba kaç yakıyo dediğin an tanışır gidersiniz :))

(Güzel düşün, güzel gör.)