2. El Kyron Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Selamlar, bende takas yoluyla vergiden dolayi 2008 veya 2009 4x4 almayi dusunuyorum nasipse, size sorum 2. el alirken neye dikkat etmek gerekiyor ki aldiktan hemen sonra supriz yuklu bir masrafla karsilasmayayim. Mesela enjektor sorunu oldugunu okudum pekte bise bulamadim :)
Birde merak ettigim bozuk arnavut tasli yollarda ic ve disardan gicirti lukurtu gibi sesler geliyor mu?

Tesekkurler

SsTeam

Yönetici
Cevap: Kyron alirken dikkat edilmesi gerekenler?

Biraz sabır lütfen zamanı ve bilgisi olan arkadaşlarımız cevap verir ama kimsede her konuya cevap vermek zorunda değil burada kimse maaşlı çalışan değil [emoji6]

:7023ik:

Konu burada görünmüyor ondan diye düşünüyorum ben.

Birde bu h.sonu 2008 kyron görmeye gidecem de hayırlısı artık.

cengiz67

Moderator

aracı beğen test sürüşüne çık,bir kaç ustaya göster,km düşük donanımı full olsun, al ve keyfini çıkart. bu fiyata böyle bir araç bulamazsın

Teşekkür ederim cevaplarınız için.

H.sonu anlaşırsak eğer mekanik olarak istanbulda kime gösterebilirim aracı var mı bildiğiniz tanıdığınız bi yer? şuan ki sahibi yeni 100 binde bakımı yaptırdım ama göstermekte fayda var sanırım?

cengiz67

Moderator

Bakimlarini düzenli olarak yaptirmismi servis kayitlarina bakin

Sedat bey arabayı yetkili YMY servisine göstermeden almayın boyadan kaportanın durumuna Yürüyen aksamdan mekaniğe kadar bilgi veriyorlar. YMY servislerine ekspertiz yaptırabilirsiniz 100 tl + kdv 118 tl ye yapıyorlar. Ancak yazılı bir şey vermiyorlar sadece sözlü olarak aracın durumunu söylüyorlar .SsangYong YMY Otomotiv / İstanbul yenibosna iyi bir servistir. Ben arabamın bakımlarını oraya yaptırıyorum. Aynı zamanda servisten arabanın geçmiş bakımlarını da çıkartabilirsiniz. Genel olarak düşük km de kazasız bir araç bulabilir. Arabadan da biraz anlıyorsanız, araba kendini diriliği ile belli ediyor zaten. Servisten 2.elde alınabilir kritede bilgisini muhakkak alın derim.

Hayırlı olsun.Saygılar..

SsTeam

Yönetici
Motor üflüyormu , üflemiyormu 100 bin de hic birsey olmaz Kyron un motoruna , yag bakımı düzgün yapıldıysa , otabana Çık gazla 120 160
180
Kadar rahat çıkması lazım duman varmı ona bakın , arka difransiyelde otme varmı rahat 4 cekere girip çıkıyormu 4 çekerde iken tam sag tam sol yapıp sürün biraz aracın kasılması lazım , motor sanziman difransiyeller ve akslar sağlam ise gerisi sorun degil , hayırlı olsun .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sedat bey arabayı yetkili YMY servisine göstermeden almayın boyadan kaportanın durumuna Yürüyen aksamdan mekaniğe kadar bilgi veriyorlar. YMY servislerine ekspertiz yaptırabilirsiniz 100 tl + kdv 118 tl ye yapıyorlar. Ancak yazılı bir şey vermiyorlar sadece sözlü olarak aracın durumunu söylüyorlar .SsangYong YMY Otomotiv / İstanbul yenibosna iyi bir servistir. Ben arabamın bakımlarını oraya yaptırıyorum. Aynı zamanda servisten arabanın geçmiş bakımlarını da çıkartabilirsiniz. Genel olarak düşük km de kazasız bir araç bulabilir. Arabadan da biraz anlıyorsanız, araba kendini diriliği ile belli ediyor zaten. Servisten 2.elde alınabilir kritede bilgisini muhakkak alın derim.

Hayırlı olsun.Saygılar..

Teşekkürler o servisin adresini ve tarifini verebilir misiniz? yenibosnaya yakın benim evim.

Motor üflüyormu , üflemiyormu 100 bin de hic birsey olmaz Kyron un motoruna , yag bakımı düzgün yapıldıysa , otabana Çık gazla 120 160
180
Kadar rahat çıkması lazım duman varmı ona bakın , arka difransiyelde otme varmı rahat 4 cekere girip çıkıyormu 4 çekerde iken tam sag tam sol yapıp sürün biraz aracın kasılması lazım , motor sanziman difransiyeller ve akslar sağlam ise gerisi sorun degil , hayırlı olsun .

Nasıl bir ötme bu acaba?

SsTeam

Yönetici
Arka difransiyelde zamanla ayna Mahruti dişlisi Boşluk yapıp ses yapar veya yapabilir sizin aracda olacak diye birsey yok kontrol edin sadece .