15 Mart Pazar Günü Kemerburgaz Buluşması

SsTeam

Yönetici
Sevgili Üyelerimiz

15 Mart Pazar Günü Kemerburgaz Çiftealan buluşmamız olacak.

Buluşma noktası sabah 09:00 Kavacık'ta olunucak oradan topluca kemerburgaz geçirip kahvaltı yapılıp ihtiyaçlar karşılanıp çifte alana geçeceğiz.

Katılım bekar erkek erkeğe olacak

Gelmek İsteyen tüm üyelerimize duyurulur.

Anadolu yakası için en uygun buluşma yeri kavacık İett otobüsleri ve şehirler arası otobüslerin durduğu yer olabilir.

https://www.google.com/maps/place/4...3266,201m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0

Merhaba; Neden çoğu buluşmalar Anadolu yakasında, biz Avrupa yakasındaki üyeleriniz (kendi adıma konuşuyorum) bu tür etkinliklerden mahrum kalıyoruz.

SsTeam

Yönetici
Merhaba; Neden çoğu buluşmalar Anadolu yakasında, biz Avrupa yakasındaki üyeleriniz (kendi adıma konuşuyorum) bu tür etkinliklerden mahrum kalıyoruz.

Merhaba Kaan Aramıza Hoşgeldin.

Üyemiz sin ama 1 yıldır daha 2.mesajını yazıyorsun seni önce şuraya alıp bir tanıyalım ne dersin.

http://www.ssangyongclubtr.com/konu/1181-uye-tanitimi.html

Öncelikle Kemerburgaz'daki organizasyon Avrupa yakasında oluyor zaten yanlış anlamış olabilirsin.

Anadolu yakasında olan organizasyonlara-da Avrupa yakasından gelen birçok arkadaşımız var arada sadece köprü var :)

Merhaba; Geçmiş gözlemlerime dayanarak sanki sürekli Anadolu yakasında buluşuluyor muş gibi bir izlenim aldım. Yanlış bir istatistik olabilir. Sitenizi vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum lakin pasif üyeler-denim diyebilirim. Daha aktif kullanmaya çalışacağım.

SsTeam

Yönetici
Üyelerin katılımına göre toplanma ve buluşma yeri 1-2 gün içinde net plan paylaşılacak.

SsTeam

Yönetici
ismail, offroad ağırlıklımı yoksa düz arazimi yani sert veya soft offroad veya buluşma arazi içi :)

Bende program detayi istiyorum. Daha once hicbir etkinlige katilmadigimdan sistem nasil ilerliyor ne yapiyoruz ciftalan dedigimuz yerde ne yapcagiz v.s. Gibi cahilce sorularima cevap verirseniz sevinirim.

SsTeam

Yönetici
Bu konuda daha tecrübeli uyemız oguzhan Vedat ve kenan onlarla ortaklaşa istişare toplantısı yapıp bilgi vereceğim cuma gunu.

ahmetersin

Moderator
Abiler benim ufacık bir maruzatım var ben kemerburgaza en son gittiğimde 10 yaşında filandım o yüzden bu taraftan giden birinin peşine takılırsam çok mutlu olurum [emoji5]️[emoji5]️

Sent from my iPhone using Tapatalk

V

vedaterdönmez

Sayin adminim facebook tan da bildirim yaparsak katılım olur saniyorum bilginize

president

Herkese Günaydın

15 Mart Aktivite detayları bellimi kimler gidecek ben de katılmak istiyorum ailemle beraber .Bilgi verirseniz sevinirim